VIL DU GÅ HELE VEJEN OG FÅ SUCCES I DIN FORRETNING NU?
Hvis du er klar, vil jeg tilbyde dig mit onlinekursus hvor jeg:
👉 Lærer dig, hvordan du lander din genizone
👉 Indviger dig i hvad din unikke MOJO er
👉 Giver dig hemmeligheden bag de absolut bedste salgsargumenter 
👉 Viser dig hvordan du opbygger den perfekte pitch
👉 Hjælper dig med at formulerer din USP
👉 Lærer dig, at sætte og opnå økonomiske mål
👉 Giver dig indsigt i hvordan du finder din målgruppe
👉 Viser dig hvordan du sammensætter et koncept
👉 Lærer dig, hvordan du konverterer til salg via delaccepter og indvendinger
👉 Giver dig en færdigklar webinar-opskrift
👉 Indviger dig i alle de mange marketing-udtryk som andre selvstændige bruger i flæng
👉 Lærer dig hvordan du kan være i verden og i salget på en ny måde
👉 Viser dig hvordan du kan lave salgsbugetter og salgsstrategier
👉 Giver dig indsigt i hvordan du kan mærke kærlighed til dit indre barn
👉 Viser dig hvordan du nemt kan arbejde med manifestering

SPOILER ALERT

Til dig som kan mærke at du skal med NU, vil jeg tilbyde den vildeste bonus!

-Nemlig hele 2 stk. gruppesparrings Zoomkald med mig.VIL DU LIGE HØRER HVAD ANDRE SOM HAR TAGET KURSET SIGER?

Maja Lykke

“Den største forandring har helt sikkert været at blive bevidst om nogle af de barrierer, der spænder ben for mig i mit salg og hvad jeg kan gøre for at arbejde med det. Jeg har fået en ny indsigt i at salget kommer fra mig og jeg er bestemt kommet et skridt nærmere til at komme til at elske at sælge. Jeg har fået boostet mit selvværd sammen med de skønneste kvinder på forløbet, som sammen med Maja har støttet og heppet hele vejen. Det har været fuldstændig fantastisk.”

Maja Lykke

“Lige siden jeg så Maja på en live første gang, vidste jeg jeg skulle med på et af hendes hold. Jeg havde tårnhøje forventninger, og jeg kan kun sige Maja indfriede dem alle og så mange flere til. Maja er en stjerne. Hun giver så meget af sig selv. Hendes intuition, indlevelsesevne, evnen til at skabe sammenhold og rummelighed i gruppen/på holdet er magisk. Jeg har følt mig så tryg hele vejen igen, er blevet så meget klogere og er fundet hjem til mig selv igen. Det har været den største gave til mig selv. Af hjertet tak Maja. ”

Maja Lykke

“Det jeg har lært af Maja i det her forløb er en af de største indsigter jeg har fået om mig selv i min tid som selvstændig. Nu ved jeg hvad det egentlig er, der har holdt mig tilbage i salget. Og bedst af alt, hvordan jeg kommer ud over stepperne. Der er mange ting jeg har lært, ved ikke om jeg egentlig kan fremhæve én. Men en af tingene er: At forstå hvorfor jeg har reageret som jeg har gjort i salgssituationen. Jeg synes faktisk ikke rigtig jeg har savnet noget.
Det har været godt at kombinere selvlæst/lyttet teori med 1:1 sparring. ”

ALT DETTE FÅR DU ADGANG TIL

MODUL 1 - MOJO, GENIZONE OG USP

Hvad er din unikke Mojo, din genizone og din USP?

Det afgørende for, om du får succes er din MOJO. Ingen strategier skaber den endelige succes for dig. Det gør din tro på, at du har noget at bidrage med. Du lærer at finde din unikke Mojo. Og du lærer værdien af at definere din
geni-zone.

Det næste, du skal gøre, er at finde virksomhedens Mojo. Hvad gør dine produkter og ydelser unikke? Det lærer du at finde frem til via modellen: Whats in it for me. Og du lærer at blive helt skarp på din USP og elevatortale.

 

MODUL 2 - LÆNGSEL & VÆRDIER

Hvad er dit mål og hvordan når du dem? Hvem er din målgruppe? Og hvordan opbygger du dit koncept?

Bonus: Her er din marketing-tjekliste!

I dette modul lærer du at sætte specifikke og målbare mål. Undersøgelser viser, at du i langt højere grad når dine mål, hvis de er specifikke, konkrete og nedskrevne. Du lærer i dette modul, hvordan du gør dette.

Du lærer om salgshjulet, som gør det nemt for dig at vide, hvor det er vigtigt for dig at starte din udvikling.

Hvordan salgs- og købsprocessen ser ud i 2020, og hvordan du med fordel kan bruge den viden til at positionere dig. 

MODUL 3 - YDRE OG INDRE BARRIERER

Hvad er dine begrænsninger og forhindringer?

Bonus: Indvendinger, delaccepeter og webinar-opskrift.

I dette modul lærer du at identificere, hvorfor det er svært for at dig at sælge. Hvad holder dig tilbage? Det er vigtigt at sætte fokus på det, som tricker dig i salget, fordi hvis du ikke når ind til kernen af dine forhindringer, vil du aldrig opnå lethed og glæde i salget.

Du lærer at opdage, hvilke uhensigtmæssige overbevisninger du igennem tiden fået, og du lærer, hvordan du kan vende disse til positive overbevisninger, som vil have en stor betydning for dit salg i fremtiden. 

 

LÆR AT SÆLGE PASSIONSBASERET NU...

MODUL 4 - KONSEKVENSER & GAMLE VANER

Hvad koster det dig ikke at sælge?

I dette modul bliver du klogere på, hvad det koster dig at være der, hvor du er lige nu. Hvad betyder det for din fremtid, hvis du ikke knækker koden til at lære at sælge? 

Jeg giver dig værktøjer, som hjælper dig med at bryde gamle mønstre og erstatte dem med nye. Det værste du kan gøre i salget, er at gå i stå. Derfor lærer jeg dig i dette modul at skabe fremdrift.

Du lærer at vende begrænsninger om dine salgsevner til styrker, som du kan bruge med det samme. 

Du lærer ydermere i dette modul konkrete salgsredskaber som  fx, hvordan man opbygger en afklarende samtale, laver en pitch online, skaber hurtige salgsresultater og lukker en ordre.

 

MODUL 5 - KODEN TIL NYE VEJE 

Hvilken ny væremåde kan hjælpe dig i salget?

Bonus: Inspirationsinterview og  gennemgang af 6 trins modellen

I dette modul skal du lære at skabe nye muligheder, som bringer dig tættere på dine mål om at opnå lethed og glæde i salget. Det er typisk på dette modul, at du oplever transformation af dit mindset omkring salg.

Du lærer, hvordan du skaber nye vaner og ritualer for dig selv, som sikrer, at du konstant sælger nu og i fremtiden.

Du lærer hvordan 80/20 reglen kan påvirker dit salgsarbejde i fremtiden. Og hvordan du kan identificere dine "nemme" salg.

Jeg giver dig en simpel guide til, hvordan du med det rette mindset kan manifestere store resultater.

 

MODUL 6 - EKSEKVERING OG PLANLÆGNING

Hvad vil du helt konkret comitte dig til at gøre nu? Eks. og gode god råd til hvad du helt konkret kan gøre her og nu. 

På dette sidste modul skal du integrere dit salgsgennembrud og lægge nogle konkrete handlingsplaner, som sikrer dig, at du bliver ved med at sælge. Helt konkrete handlinger, som gør, at du fastholder din nye tilgang til salget.

Du har gjort en masse vigtige opdagelser. Du har fundet ud af, hvilken ny væremåde, der åbner sig op for dig, når du er fri af gamle overbevisninger og begrænsninger, som har holdt dig tilbage i salget.

Og på dette modul lærer jeg dig, hvordan du skal implementere denne væremåde, så du kan blive ved med at handle på dit mål om at sælge mere, tiltrække kunder og ikke mindst opleve frihed og lethed i salget.

  

ER DET HER ONLINE KURSUS FOR DIG?

Kurset er for...

Dig der rigtig gerne vil lære hvordan man sælger, så man fremstår 100% autentisk. Dig der har brug for en et ekstra skub, for at tage de næste skridt..Dig der er solo-selvstændig og vil leve af at sælge fx. kurser, webshops eller uddannelser on- eller offline. Dig der er solo-selvstændig og sælger fysiske produkter on- eller offline. Dig der bare gerne vil lære at stå stærkere i dig selv, så du ikke får ondt i maven hver gang du skal sælge.

 Dig der vil have hjælp til at finde ind til lige præcis det du er allerbedst til, så du kan få succes med at sælge. 

MajaRohde_0206_majalykke_SoMe-24


Maja Lykke

“Jeg har følt mig hørt, holdt og set, og det har været fantastisk. Det er rart at du både evner at skabe rum for proces og følelser OG business, salg, markedsføring og content. Det har været helt vildt at få så hurtig og effektiv sparring døgnet rundt nærmest.”

Ejer af Anita Nechevska - Sprituel fødselsmentor

Maja Lykke

“Jeg har lige omsat for 17.500 kr. på et døgn! Jeg tænkte i mandags, og med sparring fra Maja Lykke, at jeg skulle lave et 1:1 forløb. Satte det til salg i går og nu har jeg solgt de 2 pladser jeg tilbød!”

Ejer af Hjertebusiness

Maja Lykke

“Det har været den vildeste rejse. Maja rammer mig lige i hjertet og jeg er på røven over hvor værdifuldt kurset har været for mig. Jeg har fået øje på nogle ting som faktisk har ændret mit liv.”

Ejer af Maria Mortensen

DIN INVESTERING

Jeg vil så gerne hjælpe dig, og derfor har jeg lavet en vildt attraktiv pris til dig...

⭐️ Du får via 6 store online moduler, indsigter omkring dig selv og din forretning,
som vil have en afgørende betydning for dit salg. Og ikke mindst dit mindset
omkring salg, nu og i fremtiden. Kurset er konkret og nemt at gå til. Mine kunder fortæller, at de hører kurset igen og igen og igen. Og det er i sig selv en succes, når jeg tænker på, hvor mange kurser jeg selv har købt, men aldrig fået set eller hørt. 

⭐️ Du får 6 workbooks med øvelser, som sikrer dig, at du får arbejdet med og
implementeret de indsigter, du får via kurset. Mine kunder fortæller, at de lander de vildeste indsigter og gør opdagelser, de aldrig har spottet før.
⭐️ Din investering er
5.000 kr. eks. moms OG HØR LIGE HER...
Til dig som kan mærke at du skal med nu, vil jeg tilbyde den vildeste bonus!

-Nemlig hele 2 stk. gruppesparrings Zoomkald med mig ind i pakken.

Den 24. marts kl. 10.00 og en opfølgning den 28. april kl. 10.00. Der er sindssygt meget læring at hente på et gruppesparrings Zoomkald. Man får nemlig læring af, at få besvaret sine egne spm. men i høj grad også af de andres spm. Ofte stiller de nemlig de spm. man slet ikke vidste man havde.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JEG ER MAJA LYKKE

Jeg er salgs- og mindsetmentor. Jeg lærer kvindelige iværksættere, som har BRUG for at sælge, at ELSKE at sælge, så de kan leve GODT af deres passion UDEN at føle sig anmassende eller pushy.

Jeg har fundet min genizone - mit kryds! Nemlig mine 25 års erfaring med salg, min psykoterapeutuddannelse, over 10.000 kundesamtaler/kundemøder og masser af værdifulde klienttimer med min passion for at udfolde og udvikle - både koncepter, mennesker, forretninger og mig selv på et personligt plan. Jeg har været selvstændig i ca. et år. Og jeg har, i de 7,5 måneder jeg har solgt forløb, omsat for gennemsnitligt 100.000 kr. ekskl. moms pr. måned. Måden, jeg har gjort det på, vil jeg lære videre til dig.

  
Du er simpelthen fantastisk Maja ❤️ Du kan noget ganske ganske særligt. Det, du formår at lave i dag, i så stor en gruppe, er unikt. Du har lige gjort en kæmpe forskel for så mange kvinder 😍

Den måde, Maja kombinerer salg, markedsføring og psykologi på, er genialt. Det er helt unikt 💫 Man får alle redskaber hele vejen rundt til at få gjort op med blokeringerne og samtidig give den gas med salget ved blot at være sig selv 🌸

Jeg kan ikke sige nok, hvor taknemmelig jeg er for at vores veje skulle krydse hinanden 🙏"


- Dorthe Kastberg Rasmussen, Børns Trivsel