Jeg er salgs- og mindsetmentor. Jeg lærer kvindelige iværksættere, som har BRUG for at sælge, at ELSKE at sælge, så de kan leve GODT af deres passion UDEN at føle sig anmassende eller pushy.

Jeg har fundet min genizone - mit kryds! Nemlig mine 25 års erfaring med salg, min psykoterapeutuddannelse, over 10.000 kundesamtaler/kundemøder og masser af værdifulde klienttimer med min passion for at udfolde og udvikle - både koncepter, mennesker, forretninger og mig selv på et personligt plan. Jeg har været selvstændig i ca. et år. Og jeg har, i de 7,5 måneder jeg har solgt forløb, omsat for gennemsnitligt 100.000 kr. ekskl. moms pr. måned. Måden, jeg har gjort det på, vil jeg lære videre til dig.

  
Du er simpelthen fantastisk Maja ❤️ Du kan noget ganske ganske særligt. Det, du formår at lave i dag, i så stor en gruppe, er unikt. Du har lige gjort en kæmpe forskel for så mange kvinder 😍

Den måde, Maja kombinerer salg, markedsføring og psykologi på, er genialt. Det er helt unikt 💫 Man får alle redskaber hele vejen rundt til at få gjort op med blokeringerne og samtidig give den gas med salget ved blot at være sig selv 🌸

Jeg kan ikke sige nok, hvor taknemmelig jeg er for at vores veje skulle krydse hinanden 🙏"


- Dorthe Kastberg Rasmussen, Børns Trivsel


OM MIG PRIVAT

Jeg er gift med Niels og sammen har vi Carla og Viggo. Jeg er adopteret fra SriLanka som lillebitte baby og har igennem de seneste 8 års indre arbejde opdaget, at det sætter ar på sjælen at blive født ind i verden helt alene, uden nogen mor og far. Måske ikke mindst derfor er mit allervigtigste livsformål at være en god og kærlig mor for mine børn.

Jeg har også en drøm om at hjælpe andre til at stå stærkt og sikkert i sig selv, uden begrænsninger. Fordi jeg har mærket på egen krop, hvor stor en forskel det gjorde for mig, da jeg slap min konstante trang til at passe ind. Men turde bare at være mig selv.

Det tiltrækker måde relationer og kunder