OM MIG PRIVAT

Jeg er gift med Niels og sammen har vi Carla og Viggo. Jeg er adopteret fra SriLanka som lillebitte baby og har igennem de seneste 8 års indre arbejde opdaget, at det sætter ar på sjælen at blive født ind i verden helt alene, uden nogen mor og far. Måske ikke mindst derfor er mit allervigtigste livsformål at være en god og kærlig mor for mine børn.

Jeg har også en drøm om at hjælpe andre til at stå stærkt og sikkert i sig selv, uden begrænsninger. Fordi jeg har mærket på egen krop, hvor stor en forskel det gjorde for mig, da jeg slap min konstante trang til at passe ind. Men turde bare at være mig selv.

Det tiltrækker måde relationer og kunder

 

MERE OM MIG

Jeg ved at bare ordet salg, kan have vække meget blandede følelse hos folk. F.eks. vækker det måske også følelser hos dig, lige nu hvor du læser dette..?

Design uden navn (8).png

Jeg kan bare sige, at jeg EEELSKER at sælge, jeg synes virkelig det er det fedeste i verden. Men for at være helt ærligt, så har det faktisk ikke altid været sådan, det var først da jeg for 8 år siden knækkede koden til at ændre mit mindset omkring salg, at jeg fik den her følelse af frihed og lethed i salget, som jeg har idag. Og det har resulteret i, at jeg lige siden har nået ALLE mine salgsmål, vi snakker faktisk grønne tal på budgettet måned efter måned i 8 år!

Jeg vil sindssyg gerne lære dig, hvordan du kan gøre det samme. Så du kan tiltrække præcis de kunder du gerne vil i din virksomhed. Således at du kan leve GODT af din passion og din drøm!

Fordi faktisk er det sådan, at salget slet ikke behøver at være træls og ubehagelig. Nogle gange er det nogle få ændringer der skal til, men ændringerne kan have en afgørende betydning for dit salg og ikke mindst dine indtjening!

Design uden navn (8).png

Jeg er salgs- og mindsetmentor og ser naturligt dit potentiale og dine nuværende begrænsninger i salget. Mine 25 års erfaring med salg gør, at jeg hurtigt kan identificere, hvordan du kan opnå dit salgsgennembrud.

Jeg bruger mine evner fra min nuværende praksis med terapi og coaching til at transformere dit mindset omkring salg, så du kan opnå dit ypperste potentiale i din forretning, som vil give genklang i samtlige områder af dit liv. Jeg viser dig dine muligheder, giver en masse læring, og derefter tager du selv ansvar for at skabe varige commitments.

Mit speciale er at skabe hurtige resultater for mine kunder og samtidig bevare en god og nærværende kontakt, så de føler sig set, imens de skaber massiv fremdrift.