BLIV EKSPERT I AT SÆLGE MED RO I MAVEN

- Så du kan leve rigtig godt af din forretning indenfor 3 måneder

Har du skabt en fantastisk forretning, som ingen ved eksisterer?

Har du svært ved at finde ud af hvordan du kan sælge dine produkter eller ydelser?

Har du en angst for om du nu også er helt god nok til det du laver?

 

Jeg har selv været der, og jeg har lært hvordan man går fra at være usynlig til at være succesfuld, således at jeg i dag tjener op til 4 gange så meget, som jeg gjorde da jeg var ansat - og det kan jeg også lære dig.

 

 JEG VED HVORDAN DU HAR DET

Du har bygget din forretning op omkring en idé du fik. Det føltes helt rigtigt da du fik ideén og nu står du her med et færdigt produkt. Yaaee! Der er bare et problem. Du kommer aldrig videre til den del, der gør at du begynder at sælge og leve godt af din forretning. Du når aldrig til det det punkt, hvor det rent faktisk er sjovt at være selvstændig.

 

Kender du følgende?

Du mærker en kæmpe usikkerhed i forhold til at være synlig

Du tvivler pludselig på dine egne evner

Du føler dig alene

Du føler at dit problem er lidt anderledes end de andres, så derfor er det ekstra svært for dig

Du føler dig måske for uattraktiv til at lave live eller videoer

Du føler dig anmassende eller pushy når du skal sælge

Du ved ikke hvordan du knækker kodenDU ER IKKE ALENE

Der er desværre mange selvstændige, der mærker de indre begrænsninger, hvilket gør at de aldrig kommer ud over rampen med deres forretning.

Det kan være fristende at give op og gå tilbage til et job med en fast månedlig indkomst. Det bliver du bare ikke lykkelig af, hvis du er passioneret omkring noget andet.

Du føler måske du står alene og mangler nogle at sparre med, når du står foran udfordringer, der virker større end nogle du selv kan løse.

Det kan også være du godt kender vejen, men bare ikke rigtig  har held med de tiltag du tager i din forretning, hvilket kan gøre dig både forvirret og frustreret.


 

JEG VED GODT JEG GNIDER LIDT SALT I SÅRET

Men det gør jeg kun fordi jeg vil have at dig til at forstå, at jeg kender til din smerte.

Jeg ved også hvordan du kommer igennem den og får dit gennembrud.

Du sidder måske og tænker at jeg ikke kender til lige præcis det problem du har, men jo, jeg har hørt og set det hele, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg også kan hjælpe dig.

Jeg er faktisk så sikker, at jeg kan love dig, at du indenfor 3 måneder efter dette forløb er startet, har rykket dig så meget, at du slet ikke kan få armene ned igen.

Du vil opdage at du bare skal over en barriere, som vi sammen finder frem til, og det er der hvor min 1:1 sparring gør hele forskellen.

Jeg lover dig at vi finder en skridt for skridt løsning, der rykker dig helt vildt, uden at du føler du skal overskride grænser, som du slet ikke er klar til - for det er en show stopper, og mit mål er at se dig lykkes.

 

LÆR AT SÆLGE PASSIONSBASERET


 På mit 3 måneders forløb får du:

Meget, meget tæt nærværende sparring med mig 1:1 samtaler

Lærerig online undervisning i 6 moduler, som kommer til at have en
afgørende betydning for dit salg.

 En helt unik livline til mig igennem den lukkede Facebook gruppe, hvor jeg vil være "ved din side", og hvor du har mulighed for at kontakte mig, når du har brug for det.

En fysisk workshop-dag hjemme hos mig - en hel dag hvor vi arbejder dedikeret
sammen om en PASSIONSbaseret marketingplan til dig.


ER DU TYPEN DER SKAL HØRE DET FRA EN ANDEN?

Fair nok... det er jeg også.
ER DET HER FORLØB OVERHOVEDET FOR DIG?

Forløbet er for...

Dig der rigtig gerne vil lære hvordan man markedsfører sig selv, så man fremstår 100% autentisk.

Dig der har brug for en støttende skulder, for at være i stand til at tage de næste skridt.

Dig der er solo-selvstændig og vil leve af at sælge fx. kurser, workshops eller uddannelser on- eller offline

Dig der er solo-selvstændig og sælger fysiske produkter on- eller offline

Dig der bare gerne vil lære at stå stærkere i dig selv, så du ikke får ondt i maven hver gang du skal sælge

 Dig der vil have hjælp til at finde ind til lige præcis det du er allerbedst til, så du kan få succes med at sælge


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HVAD INDEHOLDER MODULERNE I ONLINE FORLØBET?

MODUL 1 - MOJO

Hvad er din unikke Mojo?

Det afgørende for, om du får succes er din MOJO. Ingen strategier skaber den endelige succes for dig. Det gør din tro på, at du har noget at bidrage med. Du lærer at finde din unikke Mojo. Og du lærer værdien af at definere din
geni-zone.

Det næste, du skal gøre, er at finde virksomhedens Mojo. Hvad gør dine produkter og ydelser unikke? Det lærer du at finde frem til via modellen: Whats in it for me. Og du lærer at blive helt skarp på din USP og elevatortale.

 

 

MODUL 2 - LÆNGSEL & VÆRDIER

Hvad er dit mål?

I dette modul lærer du at sætte specifikke og målbare mål. Undersøgelser viser, at du i langt højere grad når dine mål, hvis de er specifikke, konkrete og nedskrevne. Du lærer i dette modul, hvordan du gør dette.

Du lærer om salgshjulet, som gør det nemt for dig at vide, hvor det er vigtigt for dig at starte din udvikling.

Hvordan salgs- og købsprocessen ser ud i 2020, og hvordan du med fordel kan bruge den viden til at positionere dig. 

 

MODUL 3 - YDRE OG INDRE BARRIERER

Hvad er dine begrænsninger og forhindringer?

I dette modul lærer du at identificere, hvorfor det er svært for at dig at sælge. Hvad holder dig tilbage? Det er vigtigt at sætte fokus på det, som tricker dig i salget, fordi hvis du ikke når ind til kernen af dine forhindringer, vil du aldrig opnå lethed og glæde i salget.

Du lærer at opdage, hvilke uhensigtmæssige overbevisninger du igennem tiden fået, og du lærer, hvordan du kan vende disse til positive overbevisninger, som vil have en stor betydning for dit salg i fremtiden.

 

MODUL 4 - KONSEKVENSER & GAMLE VANER

Hvad koster det dig ikke at sælge?

I dette modul bliver du klogere på, hvad det koster dig at være der, hvor du er lige nu. Hvad betyder det for din fremtid, hvis du ikke knækker koden til at lære at sælge? 

Jeg giver dig værktøjer, som hjælper dig med at bryde gamle mønstre og erstatte dem med nye. Det værste du kan gøre i salget, er at gå i stå. Derfor lærer jeg dig i dette modul at skabe fremdrift.

Du lærer at vende begrænsninger om dine salgsevner til styrker, som du kan bruge med det samme. 

Du lærer ydermere i dette modul konkrete salgsredskaber som  fx, hvordan man opbygger en afklarende samtale, laver en pitch online, skaber hurtige salgsresultater og lukker en ordre.

 

 

MODUL 5 - KODEN TIL NYE VEJE 

Hvilken ny væremåde kan hjælpe dig i salget?

I dette modul skal du lære at skabe nye muligheder, som bringer dig tættere på dine mål om at opnå lethed og glæde i salget. Det er typisk på dette modul, at du oplever transformation af dit mindset omkring salg.

Du lærer, hvordan du skaber nye vaner og ritualer for dig selv, som sikrer, at du konstant sælger nu og i fremtiden.

Du lærer hvordan 80/20 reglen kan påvirker dit salgsarbejde i fremtiden. Og hvordan du kan identificere dine "nemme" salg.

Jeg giver dig en simpel guide til, hvordan du med det rette mindset kan manifestere store resultater.

 

 

 

MODUL 6 - EKSEKVERING OG PLANLÆGNING

Hvad vil du helt konkret comitte dig til at gøre nu?

På dette sidste modul skal du integrere dit salgsgennembrud og lægge nogle konkrete handlingsplaner, som sikrer dig, at du bliver ved med at sælge. Helt konkrete handlinger, som gør, at du fastholder din nye tilgang til salget.

Du har gjort en masse vigtige opdagelser. Du har fundet ud af, hvilken ny væremåde, der åbner sig op for dig, når du er fri af gamle overbevisninger og begrænsninger, som har holdt dig tilbage i salget.

Og på dette modul lærer jeg dig, hvordan du skal implementere denne væremåde, så du kan blive ved med at handle på dit mål om at sælge mere, tiltrække kunder og ikke mindst opleve frihed og lethed i salget.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEG ER MAJA LYKKE

Salgs- og Mindsetmentor og ekspert i at lære kvinder at elske at sælge.

Jeg ved at ordet salg, kan have vække meget blandede følelser hos folk. Vækker det måske også en følelse hos dig, lige nu hvor du læser dette?


Jeg kan bare sige, at jeg EEELSKER at sælge. Jeg synes virkelig det er det fedeste i verden, men for at være helt ærligt, så har det faktisk ikke altid været sådan.

Det var først da jeg for 8 år siden knækkede koden til at ændre mit mindset omkring salg, at jeg fik den følelse af frihed og lethed i salget, som jeg har i dag. Og det har resulteret i, at jeg lige siden har nået ALLE mine salgsmål, vi snakker faktisk grønne tal på budgettet måned efter måned, i 8 år!

Jeg vil sindssygt gerne lære dig, hvordan du kan gøre det samme, så du kan tiltrække præcis de kunder du ønsker til din forretning, og leve GODT af din passion og din drøm!

Faktisk er det sådan, at salget slet ikke behøver at være træls og ubehageligt. Nogle gange er det blot få ændringer der skal til, men ændringerne kan have en afgørende betydning for din følelse i salget og ikke mindst din indtjening!

 

 

Jeg er Salgs- og Mindsetmentor og ser naturligt dit potentiale og dine nuværende begrænsninger i salget.

Mine 25 års erfaring med salg, gør at jeg hurtigt kan identificere, hvordan du kan opnå dit salgsgennembrud.

Jeg bruger mine evner fra min nuværende praksis med terapi og coaching, til at transformere dit mindset omkring salg, så du kan opnå dit ypperste potentiale i din forretning, hvilket vil give genklang på alle områder af dit liv.

Jeg viser dig dine muligheder, giver dig en masse læring, og derefter tager du selv ansvar for at skabe varige commitments.

Mit speciale er at skabe hurtige resultater for mine kunder og samtidig bevare en god og nærværende kontakt, så de føler sig set, imens de skaber massiv fremdrift.

  Først, når du har transformeret dit mindset og din tilgang til salg, giver det mening at lære nogle værdiskabende salgsredskaber. Derfor modtager du 1:1 udviklende samtaler og online undervisning sideløbende med hinanden, som kan styrke dig i dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Jeg lærer dig blandt andet hvordan man laver den perfekte salgspitch, hvilke vigtige elementer du skal have med i dine salgssamtaler, hvordan man lukker en ordre, hvordan salget ser ud i dag i forhold til tidligere, hvordan du kan skabe hurtige salgsresultater og forslag til en salgsfunnels, som er nemme at gå til.

 

DIN INVESTERING I DET HER...

Jeg udbyder nogle få gange om året 1:1 business forløb. Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din investering i dette 1:1 mentorforløb, som vil kunne hjælpe dig med dine salgsteknikker og din markedsføring fremadrettet, er 25.000,- eksl. moms.

Det svarer til prisen på en ny sofa, men lad os være ærlige, den kommer du nok aldrig til at ligge i, hvis du ikke giver dig selv værktøjerne til at sælge, for så skal du knokle dag ud og dag ind - og måske uden nogensinde at opnå de resultater du drømmer om.

Og endnu værre: hvis du ikke lærer at sælge inden længe, vil du være i risikozonen for at droppe din forretning fuldstændig, fordi den ikke genererer nok salg, og derfor bliver til en byrde, i stedet for en glæde, som det er meningen det skal være.

Hvis du er klar til at gøre en indsats, vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at få dig til at rykke, så du kan få din business ud af starthullerne NU.

  

DER ER KUN x antal PLADSER...

... og de bliver alle solgt efter først til mølle princippet.

Jeg kører dette forløb 3 eller 4 gange om året, så hvis du skal med, skal du ikke overveje det for længe, for kurset er populært og det bliver udsolgt gang på gang.

Hvis du skal med, så skynd dig at skrive til mig på Messenger, mail eller ring til mig direkte, allerede i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVOR ER DET NU LIGE DET ER?

Undervisningen foregår online, så du skal ikke tænke på at flytte dig selv fra A til B. I stedet kan du modtage undervisning fra din sofa, med et tæppe og en varm kop et eller andet. Og inden længe, kan du købe den sofa du har drømt om og have tid til at sidde i den også.

 

Vi gennemgår 6 dybdegående moduler med integrerende øvelsesark.

Hvert modul indeholder ca. 60 minutters video- og lydmateriale, hvor jeg underviser dig i min 6 trins model.

 

Du får i alt 12 stk. 1:1 sessioner med mig over telefon eller Zoom.

(6 sessioner a 1 times varighed, og 6 sessioner af en halv times varighed) 

Business sessionerne vil have afgørende betydning for hvordan du ændrer dit salgsmindset og udvikler dig i salget. Du vil allerede efter første samtale mærke, hvordan det er muligt for dig, at lære at elske at sælge. Og derefter tager det fart.

 

Workshoppen foregår i mit hus, så der er du nødt til at bevæge dig til København. Jeg lover dig til gengæld det er turen værd, for jeg bor på byens hyggeligste villavej. Og jeg tror du vil eeeelske at møde de andre kursister, efter du har skrevet med dem og lært dem at kende, gennem de 3 måneder, hvor I har heppet på hinanden i vores lukkede Facebook gruppe.

 


 

 

 

KONTAKT MIG ALLEREDE I DAG

Jeg vil meget gerne tage en snak med dig om dine udfordringer, så vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg har mange samtaler, så hvis du ringer, så kan det være du er nødt til at lægge en besked. Husk at oplyse om dit telefonnummer og dit navn. Du er også velkommen til at kontakte mig via Messenger eller e-mail.

Du kan finde mine oplysninger nedenfor.

Jeg håber vi tales ved :)

 

 

STADIG LIDT I TVIVL OM, DU SKAL SLÅ TIL?

Lad mig kort opsummere hvad din investering hos mig vil kunne give dig.

 1. Du vil efter du har lært min salgsmetode, PASSIONSBASERETsalg, kunne tjene pengene hurtigt hjem igen, hvis du har et godt produkt eller en god ydelse. Husk at det ikke vil være meget værd, hvis dine drømmekunder ikke kan finde dig.
 2. På dette forløb lærer du ikke at være en anden end den du er. Du lærer blot at markedsføre de styrker i dig selv, som du højst sandsynligt har set som dine svagheder. Det er nemlig hele dig dine kunder køber ind i, så du skal ikke gemme dig selv væk. Dine drømmekunder, elsker dine sårbare sider og det vil jeg lære dig også at gøre, så du kan lære at elske at sælge.
 3. Der er så mange kunder, der vil blive glade for at vide dit produkt eller din ydelse eksisterer. Jeg vil lære dig at målrette din markedsføring direkte til de kunder, du ønsker i din butik, på en måde der gør, at de ikke kan lade være med at blive nysgerrige på hvem du er. Og så kommer salget til at ske af sig selv.

 

 


 

 


 • Maja Lykke

  “Jeg har følt mig hørt, holdt og set, og det har været fantastisk. Det er rart at du både evner at skabe rum for proces og følelser OG business, salg, markedsføring og content. Det har været helt vildt at få så hurtig og effektiv sparring døgnet rundt nærmest.”

  Ejer af Anita Nechevska - Sprituel fødselsmentor

 • Maja Lykke

  “Jeg har lige omsat for 17.500 kr. på et døgn! Jeg tænkte i mandags, og med sparring fra Maja Lykke, at jeg skulle lave et 1:1 forløb. Satte det til salg i går og nu har jeg solgt de 2 pladser jeg tilbød!”

  Ejer af Hjertebusiness

 • Maja Lykke

  “Det har været den vildeste rejse. Maja rammer mig lige i hjertet og jeg er på røven over hvor værdifuldt kurset har været for mig. Jeg har fået øje på nogle ting som faktisk har ændret mit liv.”

  Ejer af Maria