Hej og hjertelig velkommen til!

Jeg hedder Maja Lykke, og her på siden kan du læse en masse om mine forløb, hvem jeg er som person, du kan få en masse undervisning omkring min tilgang til salg, du kan læse og høre, hvad jeg har medvirket i af artikler og podcasts -
 og du kan finde en masse gratis salgs-lækkerier, som er lige til at hapse under menuen
"Gratis til dig". Du kan også gratis hentet en min salgstest, hvor du kan teste din viden
om salg, og samtidig blive klogere på hvordan du kan styrke dit salg her:

HENT TESTEN HER


Jeg ved, at bare ordet salg kan vække meget blandede følelser hos folk. F.eks. vækker det måske også følelser hos dig lige nu, hvor du læser dette?

Design uden navn (8).png

Jeg kan bare sige, at jeg ELSKER at sælge! Jeg synes virkelig, det er det fedeste i verden.
Men for at være helt ærlig, så har det faktisk ikke altid været sådan. Det var først, da jeg for 8 år siden knækkede koden til at ændre mit mindset omkring salg, at jeg fik den her følelse af frihed og lethed i salget, som jeg har i dag. Og det har resulteret i, at jeg lige siden har nået ALLE mine salgsmål - vi snakker faktisk grønne tal på budgettet måned efter måned i 8 år!

Jeg vil vildt gerne lære dig, hvordan du kan gøre det samme, så du kan tiltrække præcis de
kunder, du gerne vil i din virksomhed. Således, at du kan leve GODT af din passion og din drøm!
Fordi faktisk er det sådan, at salget slet ikke behøver at være træls og ubehageligt. Nogle gange
er det nogle få ændringer, der skal til, men ændringerne kan have en afgørende betydning for dit salg og ikke mindst din indtjening!

Design uden navn (8).png

Jeg er salgs- og mindsetmentor og ser naturligt dit potentiale og dine nuværende begrænsninger i salget. Mine 25 års erfaring med salg gør, at jeg hurtigt kan identificere, hvordan du kan opnå dit salgsgennembrud.

Jeg bruger mine evner fra min nuværende praksis med terapi og coaching til at transformere dit mindset omkring salg, så du kan opnå dit ypperste potentiale i din forretning, som vil give genklang i samtlige områder af dit liv. Jeg viser dig dine muligheder, giver en masse læring, og derefter tager du selv ansvar for at skabe varige commitments.

Mit speciale er at skabe hurtige resultater for mine kunder og samtidig bevare en god og nærværende kontakt, så de føler sig set, imens de skaber massiv fremdrift.

Salgsmindset by med tlf og email.png